Sådan får du et personligt lån rentestigning

Er du på udkig efter at finde den laveste personlige lån rente til rådighed? Personlige lån er nogle af de nemmeste typer af lån for at få godkendt til, så længe du har en anstændig kreditvurdering. Desværre er renten påvirket af mange faktorer, såsom din kredit historie, din gæld-til-indkomst-forholdet, og din ansættelse historie. Her er nogle tips til at finde de bedste personlige lån penge rente, som du kvalificerer dig til.

Shop Around: Der er mange personlige lån långivere online i dag. Der er også mange mæglere og sammenligning websteder, der vil hjælpe dig med at sammenligne de forskellige långivere og vælge den, der virker for dig. Generelt bør en god personlig lånerente for et personligt lån være en, der er lavere end den nationale rente, som i øjeblikket er 9. 41%. Din kredit score, indkomst-til-gæld ratio, og andre faktorer alle afgøre, hvad renten kan du håbe på at få. Brug disse værktøjer til din fordel, når du shoppe rundt.

Vær forberedt: Nogle mennesker fejlagtigt tror, at deres kredit score vil automatisk bestemme deres rente. Dette er simpelthen ikke sandt. Som vi nævnte ovenfor, er din kredit score kun én faktor, der bestemmer renten. Andre ting såsom ansættelse historie, betalingshistorik, og om du har oplevet konkurs eller afskærmning vil også påvirke, hvor meget du betaler i dine betalinger hver måned. Derfor, hvis du kender din kredit score på forhånd, vil du være forberedt på denne type scenario og være i stand til at forhandle om den bedst mulige rente.

Anvend med flere långivere: En af de nemmeste måder at få flere långivere villige til at godkende dig for personlige lån er ved hjælp af en långivers online ansøgningsskema. Du udfylder formularen med relevante oplysninger om din økonomi og detaljerne i dine personlige udlånsrenter. Når du indsender dine oplysninger, vil du straks se tilbud fra forskellige långivere. Sammenlign tilbud og vælge långiver, der kan tilbyde dig det bedste tilbud baseret på dine finansielle oplysninger. Der er en række udlån websteder, der giver dig mulighed for at anvende fra komfort i dit hjem.

Shop Around: Fordi så mange personlige lån er godkendt hver dag, konkurrence mellem långivere er hård. Omkostningerne ved at låne penge er meget lav i forhold til overskuddet af realkreditselskabet. Derfor er konkurrencen mellem långivere hård. Du kan være i stand til at spare flere hundrede dollars om året bare ved at shoppe rundt. Husk også, at långivere ofte har incitamentsprogrammer til rådighed, hvis du anvender med dem via deres hjemmeside.

Undgå hårde forespørgsler: Nogle långivere automatisk foretage en hård forespørgsel på din kredit rapport, når de modtager din ansøgning. Disse forespørgsler kan tage flere dage eller endda uger at blive vist på din kredit rapport. Det er vigtigt at anmode om kopier af din kredit rapport fra alle tre rapporteringsbureauer, så du vil vide, om disse hårde undersøgelser er blevet rapporteret. Desuden er det klogt at bede hver af de långivere for papirkopi af dokumenter, der beviser, at du har ansøgt om deres lån. Du behøver ikke at faxe dem dokumenter, men at have dem i hånden vil gøre tingene lettere for både dig og långiveren, når de forhandler en tilbagebetaling plan.