Hjem realkreditlån: Op, op og væk!

Refinansiere nu – før det er for sent

Hvis du ikke har fundet tid til at refinansiere dit eksisterende hjem realkreditlån, er det tid til at gribe ind — som i går! Hver gang Alan Greenspan, Federal Reserve bestyrelsesformand, åbner munden, du kan vædde på, at vil de føderale midler priser stige med mindst en fjerdedel af et punkt eller med 25 basispoint i investorese. Det betyder, at du er at hjem realkreditlån vil raket så godt.

Et kvart procentpoint kan ikke virke som meget, at federal funds-renten i øjeblikket står på 2 ¾ pct., men et reality check hurtigt afslører at, personligt, har du sandsynligvis aldrig set 2 ¾ pct. renter på noget i din levetid. Tag et kig på dit kreditkort udsagn. Betaler du 2 ¾ pct. på dit kredit? Hvad med dit hjem realkreditlån? Uden at få teknisk, er der lidt sammenhæng mellem federal funds-renten og hjem realkredit undtagen den retning, som de rejser, og lige nu at retning er på vej til himlen.

Du er allerede gået glip af en lifetime mulighed for at låse i de laveste satser du vil se i den nærmeste fremtid, men du har lidt mere tid til at få dine hænder på forholdsvis billige penge. Vindue af muligheder hurtigt lukker, så hvis du kommer til at refinansiere, skal du gøre det hurtigst muligt.

Ting du kan ikke vide om refinansiering:

En lille rentesænkning kan betale sig smukt i mindre månedlige afdrag på realkreditlån.

Mindre månedlige afdrag på realkreditlån vil falde din skattefradrag, fordi du ikke længere skal betale så meget interesse som du har betalt. Faktor dette i, fordi det er den samlede besparelser, der betyder noget.

Du kan og bør anmode om, at gebyrer frafaldes eller nedsættes: ansøgningsgebyrer, originering gebyrer, vurdering gebyrer, juridiske gebyrer, point og lukke omkostninger.

Hvis du ikke har kontanter på hånden til at betale gebyrer, kan du få dem efterhæng til realkreditlån, betaler intet ud af lommen for dit refinansierede hjem realkreditlån.

Hvis du refinansiere og forkorte sigt af et hjem realkreditlån, vil du betale en højere månedlig betaling, men du vil spare en betydelig mængde af penge på sigt af pant ud over afbetale dit hjem og opbygge egenkapital hurtigere.

Standard realkreditlån vilkår køre 15 år eller 30 år. Hvis du foretrækker en sigt et sted i mellem de standardvilkår, bede om en brugerdefineret lån og udpege et begreb, der virker bedre for dig. Find et udtryk, der skaber en balance mellem en udtrykket kortere end 30 år og månedlige betalinger lavere end en 15-årig pant.

Hvis du ikke kan få en brugerdefineret sigt, nøjes en 30-årig pant og betale mere end den månedlige betaling at afbetale lånet før. Du skal også forhandle ingen forudbetaling straf.

Hvor de skal gå herfra

Anmeld din kredit record med hver af de tre kredit-bureauer: Equifax, TransUnion og Experian. Fejl er almindelige i kreditrapporter, og du kan blive overrasket over hvad du finde: konti, som ikke tilhører dig, saldi, der ikke stemmer overens med deres udtalelser, en identitet fejl eller værre. Korrigere enhver dårlig information.

Sammenligne renter på realkredit og gebyrer online blandt flere finansieringsselskaber.

Brug en god pant regnemaskine. Ved hjælp af refinansiere regnemaskiner er den eneste måde at afgøre, hvilke lån er bedre all-round deal.

Arbejde hurtigt, men forhandle hårdt at lave en aftale der virker for dig. Lånet selskab ønsker din virksomhed så dårligt som du ønsker en bedre sats.

2 Comments on “Hjem realkreditlån: Op, op og væk!

  1. Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice post.

  2. Magnificent site. Lots of useful information here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And of course, thanks for your sweat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *